Boka nu!

Restaurang

 

Maj

Lunch tisdag-fredag 11.30-14.00 gäller ej röda dagar eller klämdagar då serveras Matigare fika med smörrebröd, bakverk och fish and chips.

Lördagar och söndagar och röda dagar mellan 11.30-15.00 Matigare fika med smörrebröd, fish and chips och sötsaker.

Kvällar med a la carte 18.00-22.00 Serveras datumen 16/5, 17/5, 18/5, 24/5, 31/5.

 

Juni 1/6-20/6 

Lunch tisdag-fredag 11.30-14.00 gäller ej röda dagar eller klämdagar då serveras matigare fika

Kvällar med a la carte 18.00-22.00. onsdag, fredag och lördag

Lördagar och söndagar och röda dagar mellan 11.30-15.00 Matigare fika med smörrebröd, fish and chips och sötsaker.

Fullbokat/abonnerat/stängt: 1/6,3/6, 4/6, 7/6, 8/6 (lunch),12/6 (kväll), 12/6, 13/6 (lunch), 14/6, 15/6, 18/6, 19/6, 21/6, 22/6, 23/6.

 

Sommar v.26-32

Lunch och fika med bland annat bakverk, smörgåsar, paj, sallader och fish and chips. Serveras mellan 11.30-15.00 (dagens rätt serveras mellan 12.00-14.00).

Kvällar tisdag-lördag mellan 17.30-till sent.

 

Varmt välkomna! Boka bord via sms på 0760126000.

Önskar ni abonnera andra tider var vänligen kontakta oss via mail: info@badhotelletbarsebackstrand.se så ser vi över möjligheterna.

 

LUNCHEN v.22

tisdag-fredag 11.30-14.00.

Sallad, bröd, smör, vatten och kaffe/te ingår.

  • Lax, med sparrissås och pomme duchesse 169:-
  •  Fläskstek med rödkål, skysås och stektpotatis 159:-
  • Veckans vegetariska presenteras på plats.  159:-
  • Räksmörgås 199:-
  • Fish and Chips med remouladsås och ärtor. 199:-

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka ditt bord via sms på 076-012 60 00 eller via mailen info@badhotelletbarsebackstrand.se

Varmt välkomna,

Personalen på Badhotellet!

 

 

A la carte maj-v.25

Serveras 18.00-22.00

Fredagar och lördagar även onsdagar i juni.

Förrätt  

  • Skagensallad och smördeg 135:-
    “Handskalade räkor i hemslagen dill och citronmajonnäs på sallad,
    toppas med laxrom och smördegsbakelse” 
  • Tonfisk, paprika, syrad kål och rågbröd 135:-
    “Cajunsotad tonfisk, grillad paprika och syrad spetskål med rågbrödscrisp”  
  • Sparris, parmesan, ägg och ramslök 145:- 
    Grillad vitsparris, hyvlad parmesan, tempererad äggula, rostat surdegbröd och ramslöksolja 

Varmrätt 

Gös, körsbärstomater, sardeller, kapris och vitlök 295:-
“Halstard gösfilè, rostade körsbärstomater och vitlök krossade med sardeller och kapris,
Potatisbakelse av krossad koktpotatis, äggula, färskost och grönlök” 

Fläskfilé, vitpeppar, morot och lök 245:-
“Hikorysaltad -lågtempererad fläskfilé, gräddig vitpepparsås,
brynt morotspuré, grillad purjolök och färskpotatis” 

Pasta penne a la vodka 199:- 

Fish and chips med remoulad och ärtor 199:-

 

Dessert 

Citronmarängpaj, hallon 105:- 

Chokladmousse, mintcrisp 95:- 

Bakverk 75:- 

 

 

Morsdag 2024, FULLBOKAT. 

Förrätt  

Grillad sparris, hyvlad parmesan, tempererad äggula och ramslöksolja 

Varmrätter 

  • Pocherad torsk, sås på bakade körsbärstomater, sardeller, kapris och vitlök.
    Serveras med potatisbakelse med fetaost och vårlök. 
  • Rökt fläskfilé, vitpepparsås, säsongens grönsak och färskpotatis 

Dessert  

Citron-maräng paj med hallonsås. 

Pris 3-rätter: 450kr/pp 

Boka bord ert bord via sms på 0760126000 Vi har öppet 12.30-15.30.

Varmt välkomna!

Önskar ni abonnera andra tider var vänligen kontakta oss via mail: info@badhotelletbarsebackstrand.se så ser vi över möjligheterna.

Öppettider

Lunch À la carte
Måndag Stängt Stängt
Tisdag 11.30-14.00 Stängt
Onsdag 11.30-14.00 Stängt
Torsdag 11.30-14.00 Stängt
Fredag 11.30-14.00 18.00-22.00 Boka bord
Lördag 11.30-15.00 Matigare fika serveras Abonnerat
Söndag 11.30-15.00 Matigare fika serveras Stängt
 

Öppettiderna här ovan när det står fullbokat/abonnerat är för veckan vi befinner oss i.

© 2024 Badhotellet Barsebäckstrand
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket