Restaurang
Mars och April2023
Lunch vardagar tisdag-fredag mellan 11.30-13.30, 155kr ink sallad, kaffe och liten kaka.
Boka bord via sms på 076-0126000 (Vi bokar inte bord samma dag utan då är det dropp in).
Helg-luncher 12.00-13.30 , 3-rätters lunch för 345kr/pp eller bara varmrätt 195kr/pp serveras lördagar och söndagar.
Boka bord 12.00, 12.30, 13.00 eller 13.30.
OBS V.14 PÅSKVECKAN 4/4-8/4 (fullbokat den 8/4) serverar vi 3-rätters lunch för 450kr/pp. Endast varmrätt 250kr (vanlig lunch uteblir denna vecka).
Påskmeny vecka 14.
Förrättsbuffé
- 3-sorters sill.
- Janssons frestelse
- Ägghalvor med majonnäs och räkor
- Laxröra med ägg och dill
- Bröd, smör och ost.
Varmrätter (serveras vid bordet).
- Marinerad lammytterfilé, rödvinssky och salsa Romesco, rucola/fänkåls sallad serveras med små bakade potatisar.
- Halstradlaxfilé, saffrans smörsås, sparris och färskpotatis.
- Grönsaksfylld, ostgratinerad zucchini med salsa Romesco, rucola-fänkålssallad serveras med små bakade potatisar.
Dessertbuffé
- Påsktårta med lemoncurd
- Morotskaka
- Panna Cotta
Abonnerade/fullbokade datum i april: 1/4, 2/4, 5/4, 8/4.
LUNCHEN
Lunch vardagar mellan 11.30-13.30, 155kr
Ink soppa, sallad, bröd, kaffe och liten kaka.
Öppet tisdag-fredag
Meny v.13
- Havets wallenbergare, potatispuré, ärtor och skirat smör.
- Kotlett, potatis, gräddsås, äppelmos och rödkål.
- Veg- Presenteras på plats
- Fish and Chips serveras med ärtor, grönsaker och remoulad. 169kr
- Helstekt ryggbiff med bearnaise, rödvinssky och krispiga pommes. 195kr
Helgluncher , 3-rätters lunch för 345kr/pp eller bara varmrätt 195kr/pp.
Denna meny gäller till den 30/4.
Boka bord 12.00, 12.30 , 13.00, 13.00.
Förrättsbuffé med små plock:
- Friterad brysselkål med dipp
- Örtmarinerade rotfrukter
- Marinerad fetaost med oliver.
- Minipajer med ost.
- Vegetarisk-soppa.
- Ungs rostade Padrones med olja och flingsalt.
- 2 sorters ost med kex.
- Sallad, smör och bröd
Varmrätt serveras vid bordet välj mellan:
- Grillad torskryggsfilé med potatispuré, vitvinssås och grillad citron.
- Helstekt ryggbiff, grillad tomat, pepparsås och potatisgratäng.
- Ungs rostad kål, potatispuré, vitvinssås och grillad citron.
- Fish and chips med remoulade och ärtor.
Dessert på buffé:
- Äppelkaka med vaniljsås
- Pannacotta
- Våfflor med grädde och sylt
Barnmeny finns på plats
Barnmeny finns på plats.
Boka ditt bord via sms på 076-012 60 00 eller via mailen info@badhotelletbarsebackstrand.se
Tack för detta fina år tillsammans!
Varmt välkomna,
Personalen på Badhotellet!
Kvälls á la carte
Datum: 21/4 och 22/4.
Boka bord 18.00, 18.30 eller 19.00
Förrätt:
- Räkcocktail med Rhode Island och vitlöksbröd. 125kr
- Rökt vildgåsröra på smörstekt kavring. 125kr
- Friterade brysselkål med tryffelmajonnäs 85kr
Varmrätt:
- Smörstekt torskryggsfilé med potatispuré, vitvinssås och grillad citron. 225kr
- Helstekt ryggbiff, grillad tomat, pepparsås och potatisgratäng. 225kr
- Ungs rostad kål, potatispuré, vitvinssås och grillad citron. 195kr
- Fish and chips med remoulade och ärtor. 195kr
Dessert:
- Limoncello glassbakelse med grädde 115kr
- Mascarpone bar med jordgubbssylt och vitchoklad 95kr
- Äppelpaj med vaniljsås 75kr
Barnmeny finns på plats fråga personalen.
Maila eller ring oss!
Info@badhotelletbarsebackstrand.se
076-0126000
Boka bord via info@badhotelletbarsebackstrand.se eller sms på 076-012 60 00.
Varmt välkomna,
Personalen
Öppettider
Lunch | À la carte | |
---|---|---|
Måndag | Stängt | Stängt |
Tisdag | 11.30-13.30 | Stängt |
Onsdag | 11.30-13.30 | Stängt |
Torsdag | 11.30-13.30 | Stängt |
Fredag | 11.30-13.30 | Stängt |
Lördag | Abonnerat | Stängt |
Söndag | Fullbokat | Stängt |
Öppettiderna här ovan när det står fullbokat/abonnerat är för veckan vi befinner oss i. Tiderna är när köket har öppet sedan går det bra att sitta längre tid vid bordet.
Lunch tisdag-fredag 11.30-13.30, Helglunch lördag och söndag mellan 12.00-13.30.