Badhotellet Barsebäckstrand meny

LUNCHEN

V.39, Tisdag-fredag (Lördag-söndags meny se nedan under dagens)

11:30 – 14:00

Lunchen inkluderar, grönsallad med tillbehör samt bröd och smör och kaffe på maten.

Dagen v.39 145kr/pp

Fiskgryta i vitvinsås, strimlade rotfrukter
och dillkokt potatis.

Biff ála Lindström med stekt ägg, brynt smör,
saltgurka och tärnad stekt potatis.

Dhal, Indisk linsgryta

 

Fish & Chips 185 :- 

Tempurapanerad torskfilé, krispiga pommes och hemgjord remouladsås samt muchiärtor.  

Äggakaka med stektrimmat fläsk, och rårördalingon. 165:-

 

Lördag och Söndags Lunch, september och oktober.

Helglunch 295 :-
Endast varmrätt 195 :- 

Förrätt plock på buffé

Rödbetor med björnbär och mjukost
Citronbakade morötter
Tomat & mozzarella, basilika
Marinerade kronärtsskocksbotten
Ostpaj med nötter
Soppa
Ost & Bröd 

Varmrätt – serveras vid bordet 

Halstrad lättrimmad laxfilé 
Vitvinssås och potatisstomp. 

 

Grillad ryggbiff  
Bearnaisesås och råstekt potatis.

 

Pasta med kantareller och parmesan.

Dessert – tas på buffé

Kaffe och äppelkaka med vaniljsås. 

Varmt välkomna,

Personalen på Badhotellet!

 

 

 

Middag på Badhotellet 

Denna meny gäller 1/9- 8/10-2022

Sista beställning till köket kl 20.30.

Förrätter 

Räksoppa, krondillscreme                                                           155 sek 
”Krämig räksoppa toppas med krondillscreme och rökta räkor” 

Rökt älghjärta, pepparrot, lingonbröd                                     145 sek
”Tunnskivat rökt älghjärta, pepparrotsvisp på hembakat lingongrovbröd”  

Kantarellfyllda crêpe                                                                        125 sek 
”Västerbottengratinerad crepe fylld med gräddstuvad och kantareller” 

Varmrätter 

Halstrad rödingfilé, messmörsås, grillad spettskål             265 sek 
”Lättrimmad röding, smörsås avsmakad med chili och sötma från messmör, honungsgrillad spettskål och stompad potatis” 

Saltimbocca, vinsky, jordärtskocka,                                           280 sek
”Kalvytterfile med salvia och proscuitto, puré av jordärtskocka och rostad potatis,” 

Vegetarisk svampgryta Bourguignon                                        185 sek
”Blandade svampar, lök och rotfrukter kokas i rödvin och örter” 

Desserter 

Toscabakat päron och myntagrädde                       95 sek
”Kryddbakat päron med mandel och vispad grädde med mynta” 

Kolakräm , rårörda björnbär                                     105 sek 
”kola och yoghurtkräm toppas med rårörda björnbär och maräng” 

Fritterad camenbert, hjortronmylta                       135 sek

 

 

Barnmeny
Vi bjuder alla barn på en kula glass efter maten. 

Köttbullar i gräddsås 95 :- 

Kyckling-nuggets och pommes 95 :- 

Fish fingers och pommes 95 :- 

 

 

Boka bord via info@badhotelletbarsebackstrand.se eller sms på 076-012 60 00.

Varmt välkomna,

Personalen